Μακιγιάζ για νύφες και όχι μόνο...!

Για νύφες, κουμπάρες, μαμάδες, αδερφές, νονές ή απλά για όσες από εσάς ετοιμάζεστε για μια ιδιαίτερη βραδιά και χρειάζεστε ένα επαγγελματικό μακιγιάζ το Femme de la Beaute συνεργάζεται με την makeup artist Μαίρη Ρόκκου.

Η Μαίρη έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στο μακιγιάζ και είναι πάντα ενημερωμένη για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και τις πιο σύγχρονες τεχνικές μακιγιάζ. Θα δείτε σίγουρα το όνομά της σε γνωστές διαφημιστικές, τηλεοπτικές, θεατρικές παραγωγές και φωτογραφίσεις μόδας. Έχει κερδίσει βραβεία σε διαγωνισμούς μακιγιάζ και μεταφέρει συστηματικά  τις γνώσεις της στους νέους επαγγελματίες του χώρου μέσα από σεμινάρια και τακτικά μαθήματα σε επαγγελματικές σχολές μακιγιάζ.

bride

 

Όποιος κι αν είναι ο τύπος σας - μοιραία, ανάλαφρη, φυσική, επιμελώς ατημέλητη - η Μαίρη Ρόκκου γνωρίζει τα μυστικά που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητά σας!

Οι υπηρεσίες μακιγιάζ που παρέχονται είναι:

 

Αλλά δεν αρκεί το μακιγιάζ για μία άψογη εμφάνιση...

Η επιδερμίδα μας είναι ο «καμβάς», στον οποίο θα βασιστεί ένα λαμπερό μακιγιάζ με διάρκεια μέχρι το πρωί! Για ένα μακιγιάζ που φαίνεται φυσικό και δε δίνει την εντύπωση μάσκας, θα πρέπει η επιδερμίδα να είναι καθαρή και σωστά ενυδατωμένη. Γι’ αυτό στο Femme de la Beaute ετοιμάσαμε και σας προσφέρουμε κάποια ενδεικτικά πακέτα περιποίησης, τα οποία φυσικά μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και το χρόνο που μπορείτε να αφιερώσετε.