Βαθύς καθαρισμός και ΔΩΡΟ βαθιά ενυδάτωση με 55€

Back-to-school σούπερ προσφορά! Το Femme de la Beaute υποδέχεται το Σεπτέμβριο με την ιδανική για την επιστροφή μας στην πόλη!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ με ατμοθεραπεία και εξαγωγή σμήγματος και ΔΩΡΟ ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ!!! Κλείστε το πακέτο σας έως 18/9/16 ΜΟΝΟ ΜΕ 55€!

Ο βαθύς καθαρισμός είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται η επιδερμίδα σας για να απαλλαγεί από σμήγμα, νεκρά κύτταρα και ακαθαρσίες που έχουν συσσωρευτεί στους πόρους της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού από τη θάλασσα, τον ιδρώτα, την εφαρμογή πολλαπλών στρωμάτων αντηλιακού. Το περιττό σμήγμα, εγκλωβισμένο μέσα στους πόρους μας, αναπτύσσει βακτηρίδια και δημιουργεί μαύρα στίγματα, σπυράκια, κύστες και ακμή.
Δώστε στο πρόσωπό σας την ευκαιρία να αναπνεύσει ελεύθερο και ταυτόχρονα αποκαταστήστε τα επίπεδα υγρασίας του, τα οποία μειώνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού λόγω των περιβαλλοντικών συνθηκών.
Να είστε σίγουρες ότι η διαφορά στο δέρμα σας θα είναι άμεση!!! Κλείστε λοιπόν το ραντεβού σας στο 210 6250397 καθημερινά 9πμ-9μμ (και τα Σαββατοκύριακα) και υποδεχθείτε λαμπερή το φθινόπωρο!

Your email address will not be published.