Η Mask SHock είναι ξανά εδώ!

femmedelabeaute Νεα
Femme de la Beaute - Mask Shock

Στο Femme de la Beaute έχουμε νέα παραλαβή της εκπληκτικής Mask SHock, αυτής της “ζωντανής” μάσκας που προέρχεται από τον βυθό θερμών ιαματικών πηγών της Αιγύπτου και δονείται μετά την εφαρμογή στο πρόσωπό σας.
Οι Αιγύπτιες από αρχαιοτάτων χρόνων χρησιμοποιούσαν αυτή τη γη-λάσπη σαν πηγή νεότητας, ανανέωσης και καθαρισμού του δέρματος.Η τακτική χρήση της μπορεί να θεωρηθεί σαν τη θεραπεία που εξασφαλίζει τη νεότητα και την καθαριότητα του δέρματος. Τα βασικά συστατικά της ιαματικής αυτής γης-λάσπης είναι, μεταξύ άλλων, το Ασβέστιο, το Νάτριο, η Ποτάσα, ο Σίδηρος, το Μαγνήσιο, η Σιλικόνη και διάφοροι Άργιλοι, συστατικά δηλαδή απαραίτητα για την ισορροπία και υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Τα φυσικά αυτά συστατικά της μάσκας αναμεμειγμένα με νερό απελευθερώνονται και εισχωρούν στην επιδερμίδα, ενεργοποιώντας την φυσική διαδικασία νεότητας και αποτοξίνωσης του δέρματος. Μια παλιά συνταγή ομορφιάς, που με την επέμβαση της σύγχρονης επιστήμης της κοσμετολογίας, έχει εμπλουτιστεί με αντισηπτικά και βιταμινούχα συστατικά, απαραίτητα για την υγιεινή του δέρματος. Η δράση της συνιστάται στα βιολογικά προϊόντα της, που διεισδύουν στις στοιβάδες του δέρματος και ενεργοποιούν τους ιστούς, τονώνοντας την κυκλοφορία του αίματος.

Με αυτές τις ξεχωριστές της ιδιότητες τονώνει και βελτιώνει, με φυσικό τρόπο, την αιμάτωση του δέρματος.
Έτσι, με την καλύτερη αιμάτωση επιτυγχάνεται παραγωγή φυσικού κολλαγόνου που είναι το συστατικό της νεότητας και ενίσχυση της αυτοάμυνας του δέρματος στις τοξίνες και τις μολύνσεις, που είναι βασικές αιτίες της γήρανσης και της ακμής.

Πρόκειται για ελιξήριο νεότητας, αφού μετά από 30′ εφαρμογής το δέρμα είναι καθαρό, φωτεινό, χωρίς ρυτίδες και χαλάρωση. Ιδανική για θεραπεία πριν και μετά το καλοκαίρι. Απολαύστε την πριν από οποιαδήποτε σημαντική σας εμφάνιση ή απλά κλείστε ραντεβού στο Femme de la Beaute για να δώσετε στο δέρμα σας βαθιά αναζωογόνηση και λάμψη!

Κλείστε κι εσείς το ραντεβού σας για πλήρη αποτοξίνωση με τη Mask Shock ΜΟΝΟ ΜΕ 35€ στο 210 – 625 0397. Είμαστε σίγουρες ότι η Mask Shock θα κερδίσει και τη δική σας προτίμηση!