Ανόρθωση γλουτών χωρίς νηστέρι

Όλες θέλουμε γλουτούς πλούσιους και στητούς. Η πρωτοποριακή μέθοδος με cups ανόρθωσης γλουτών μπορεί να το επιτύχει.
Πρόκειται για ολοκληρωμένη θεραπεία που προσφέρει ανόρθωση, σύσφιξη και γέμισμα γλουτών με αποτελέσματα ορατά από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.

dermio-σώμα

Dermionologie Weyergans

Η καινοτόμος μέθοδος με ιατρική πιστοποίηση από τη Weyergans. 
To μηχάνημα εφαρμόζεται μόνο του ή με συνδυασμό καλλυντικών για ενίσχυση του αποτελέσματος. Από την πρώτη επίσκεψη, βλέπετε τα ευεργετικά του οφέλη, που διαρκούν για ημέρες!

 

Technispa (Ενδοδερμία)

Μια θεραπεία που συνδυάζει 3 ολοκληρωμένες δράσεις σώματος σε μια μόνο επίσκεψη. Ενδοδερμικό μασάζ-vacum για "διάσπαση κυτταρίτιδας". Ιονισμός με ενισχυμένα gel για διάλυση κυτταρίτιδας και σύσφιξη. Διέγερση για σύσφιξη μυών δέρματος. Αλλαγή στο περίγραμμα του σώματος, μείωση τοπικού και συνολικού πάχους, απαλή υφή δέρματος.

 

FDLB_045

FDLB_046

Technispa Λεμφικό

Με το μηχάνημα ενδοδερμίας και αναρρόφησης σε συνδυασμό με ειδικές κινήσεις λεμφικής παροχέτευσης γίνεται μασάζ στα σημεία που υπάρχει κατακράτηση υγρών και επιτυγχάνεται βαθιά διείσδυση των εξειδικευμένων αδυνατιστικών προϊόντων. Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι μετά τη θεραπεία η μικροκυκλοφορία του αίματος αυξάνεται κατά 255%.

 

Μαγνητικά Πεδία

Τα μαγνητικά πεδία συντελούν στην ενεργοποίηση του κυττάρου, αύξηση του μεταβολισμού και απορρόφησης κοσμετολόγων συστατικών σε πολύ μεγαλύτερο βάθος.
Απόλυτα αποτελεσματική και χαλαρωτική θεραπεία.
Ανακουφίζει από το στρες και την κούραση.

 

FDLB_049

CAM00493

Μεσοθεραπεία - DermaRoller

To microneedling εισχωρεί στην επιδερμίδα και το χόριο προσώπου-σώματος, δημιουργώντας μικροσκοπικές διόδους οι οποίες ενισχύουν τη διείσδυση ενεργών διαλυμάτων. Για ρυτίδες, σύσφιξη προσώπου, κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, σύσφιξη σώματος, στήθος, κοιλιά, ραγάδες.

 

Υπέρηχος

Με το μηχάνημα υπερήχων έχουμε ένα αποτελεσματικό μασάζ, που γίνεται μέσα στο μυ και βαθιά στο δέρμα, λόγω των μικροπαλμών. Βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και διεισδύει τα ενεργά συστατικά των καλλυντικών (serum), στην κατώτερη στοιβάδα, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου σε πρόσωπο και σώμα.

 

Mesotherapy-rose

DSC00117

Παθητική Γυμναστική

Τοπικό αδυνάτισμα-κυτταρίτιδα με ενδοδερμική σύσφιξη. Συνδυάζεται με thermogel.

BodyShaper

Θεραπεία για κυτταρίτιδα, σύσφιξη μυών και "φορμάρισμα" του περιγράμματος για κάθε περιοχή του σώματος (στήθος, κοιλιά, μπράτσα-μηροί, γλουτοί-γάμπα). Διαθέτει 12 εξιδεικευμένα προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

Θερμοθεραπεία

Ξηρή θερμοθεραπεία υπερήχων εισχωρεί στο λιποκύτταρο και διασπά κυτταρίτιδα και λίπος. Ιδανικό για την ανεπιθύμητη όψη του φλοιού πορτοκαλιού, ειδικό για τα δύσκολα σημεία, στομάχι-κοιλιά. Βλέπετε άμεσα αποτελέσματα στη μείωση πόντων.

Electrosauna

Εφίδρωση και αποτοξίνωση σε συνδυασμό με λάσπη και θαλασσοθεραπεία.

DSC00119