Το Femme de la Beaute είναι...

To Femme de la Beaute είναι ο προσωπικός, ιδιόκτητος, κομψός και φιλόξενος χώρος ομορφιάς που δημιούργησε η Νίκη Δρόσου για γυναίκες που αναζητούν ιδιαίτερη, προσωπική, αλλά και προσιτή φροντίδα. Το ινστιτούτο συνεργάζεται με τις καλύτερες επαγγελματικές και βραβευμένες εταιρείες στο χώρο της αισθητικής και δερματολογίας.

Απευθυνόμαστε σε...

Γυναίκες που θέλουν να φροντίζουν το δέρμα τους από νεαρή ηλικία και θέλουν να παραμείνουν όμορφες, να "μεγαλώσουν" με φυσικό τρόπο, χωρίς να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά και την έκφρασή τους. Γυναίκες που θέλουν να υποστηρίξουν το δέρμα τους, ώστε αυτό να λειτουργεί σωστά και ισορροπημένα.

Η εμπειρία μας...

 Η Νίκη Δρόσου είναι πτυχιούχος αισθητικός και κοσμετολόγος του ΤΕΙ Αισθητικής Αθηνών με μεταπτυχιακό B.T.HND Αισθητικής στην Αγγλία.
 Έχει συνεργαστεί για διάστημα πολλών ετών με τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και με το ΤΕΙ Αθηνών ως εργαστηριακός επιστημονικός συνεργάτης.
Εργάστηκε ως υπεύθυνη αισθητικός σε επώνυμους χώρους αισθητικής και παράλληλα εδώ και 25 χρόνια διατηρεί το δικό της ινστιτούτο Femme de la Beaute, που ξεκίνησε από την Κηφισιά και κατόπιν μετακόμισε στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Χρησιμοποιούμε προϊόντα...

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στις θεραπείες και αυτά που προορίζονται για χρήση στο σπίτι έχουν στοχευμένα και άμεσα αποτελέσματα, που συνδυάζουν την αισθητική περιποίηση και την ιατρική αποτελεσματικότητα.  Το ινστιτούτο έχει εμπειρία 25  χρόνων στην ομορφιά και  συνδυάζει αρμονικά την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τιμές προσαρμοσμένες στα δεδομένα της εποχής μας.

Σε τι διαφερουμε!

Το πιο πιθανό είναι ότι ως γυναίκα έχετε στο παρελθόν επισκεφθεί ινστιτούτα αισθητικής που ίσως σας απογοήτευσαν. Γι’ αυτό και στο Femme de la Beaute πρωταρχικός μας στόχος είναι να σας δείξουμε πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζουμε την αισθητική. Ενημερωνόμαστε συστηματικά για τις τελευταίες εξελίξεις της αισθητικής για να υιοθετούμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και τις πλέον εξελιγμένες θεραπείες. Προσεγγίζουμε κάθε ανάγκη της ομορφιάς σας ξεχωριστά προσαρμόζοντας τις θεραπείες και συνδυάζοντας ενεργά συστατικά και μηχανήματα για βέλτιστο αποτέλεσμα. Κλείστε το ραντεβού σας, γνωρίστε μας και ανακαλύψτε μαζί μας τον τρόπο να έχετε πρόσωπο και σώμα όμορφο και υγιές. Στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Femme de la Beaute θα βρείτε, λοιπόν, εξειδικευμένες θεραπείες, επώνυμα καλλυντικά προϊόντα και επιστημονικές συμβουλές ομορφιάς για πρόσωπο και σώμα υγιές, όμορφο και λαμπερό.